Usein kysyttyä


Missä tuotteenne valmistetaan?

Kellomme ja muut tuotteet valmistetaan Kiinassa tarkkaan valikoidulla tehtaalla, jonka työolojen eettisyys on varmistettu.

Mitä puuta kelloissanne ja muissa tuotteissanne käytetään?

Kaikki käytetty puu on viljelty lähellä tehdasta, joten puutavaraa ei tarvitse lennättää tehtaalle. Olemme päättäneet olla käyttämättä Suomalaista puuta juuri siksi, että se tarvitsisi ensin lennättää tehtaalle ja sitten valmiina sieltä takaisin, jolloin hiilijalanjälki kasvaisi huomattavasti. Kuljetus on näissäkin tuotteissa suurin päästöjen tuottaja. Käsityönä valmistettaessa energiaa kuluu muuten hyvin vähän, joten päästöt jäävät pieniksi.

Miten puisen rannekellon hihnan pituutta säädetään?

Hihnan pituus on helppo säätää itse jokaisen kellon mukana tulevalla työkalulla. Työkalun avulla linkkejä (hihnan palat) toisissaan kiinni pitävä pinni on helppo työntää ulos, jolloin linkkejä voi poistaa tai lisätä. Lyhennyksen tai pidennyksen voi myös halutessaan teettää kellosepällä.

Ovatko kellot vedenkestäviä?

Kellot kestävät roiskevettä hyvin mutta niitä ei suositella upotettavaksi veteen. Kelloa voi siis huoletta käyttää arkisissa askareissa.

Mitä koneistoja kelloissa käytetään?

Kaikissa Kone Gear -kelloissa on tarkka japanilainen Citizen Miyota -kvartsikoneisto.

Mistä tuotteet lähetetään?

Kaikki tuotteet lähetetään asiakkaillemme Tampereella sijaitsevasta varastostamme. Toimitusaika kaikille tuotteille on siis vain n. 2-4 arkipäivää.

Jäikö sinulla jotain kysyttävää? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.