Toimitusehdot


Toimitusehdot ja maksutavat
 – Voimassa 24.6.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan tuotteita myy Voltage eCommerce Oy, (Perustettu 2017, Y-tunnus 2838332-2, ALV rek. kotipaikka Tampere). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen


Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.konegear.fi ostoskorin kautta. 
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää tilaajan oman, toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Maksutapoina on tällä hetkellä käytettävissä PayPal ja Stripe, jotka molemmat tarjoavat mahdollisuuden luottokorttimaksuhin yleisimmillä korteilla. Suomalaisista maksupalveluntarjoajista käytettävissä on Checkout.fi, joka tarjoaa mm. verkkopankkimaksut.

Toimitustapa ja toimituskulut
 

Kaikki toimitukset ovat kaupassamme ilmaisia. Kuljetuksen hoitaa Posti ja toimitustapana tuotteen koosta riippuen postipaketti tai kirje.

Vaihto- ja palautusehdot


Kaikilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue ohjeet palautuksen tekemiseen täältä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden kohdalla

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen konegear@gmail.com tai noudattamalla palautussivulla olevia reklamaatio-ohjeita.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme rekisterinpitäjänä kaikki henkilötiedot, jotka annat meille tai jotka saamme vieraillessasi sivustollamme tai ostaessasi tuotteitamme, voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja henkilötietojen suojauskäytäntöämme noudattaen. Sama pätee kaikkiin tällaisiin yhteistyökumppaneidemme käsittelemiin henkilötietoihin.

Voimme ottaa tai yhteistyökumppanimme voi ottaa sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa, kun olet tehnyt ostoksia meillä. Yhteydenotto voi tapahtua sähköpostitse, tekstiviestillä, postitse tai muulla tavoin.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä on henkilötietojen suojauskäytännössämme, joka löytyy täältä.

Muuta


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kone Gear Finland toimii osoitteessa:

Voltage eCommerce Oy

Sammonkatu 41a7

33540 Tampere