Palautukset


Kaikilla valikoimamme tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja täysin myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Reklamaatiotapauksissa noudata alempana olevia erillisiä ohjeita. 

PALAUTUSOHJEET

  1. Ilmoita ensin tällä sivulla olevalla lomakkeella tilausnumerosi ja minkä tuotteen haluat palauttaa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten arvostamme kovasti jos haluat kertoa mikäli palautukselle on joku erityinen syy. Se ei kuitenkaan ole pakollista.
  2. Pakkaa tuote mahdollisimman hyvin niin, että se ei vaurioidu kuljetuksessa. Ainoastaan täysin vahingoittumattomat tuotteet korvataan
  3. Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

    Jos sinulla ei ole lähetystunnusta tai sen tilaaminen ei jostain systä onnistu voit kirjoittaa pakkauksen päälle yrityksemme asiakaspalautustunnuksen 648819 ja viedä paketin postiin. Posti ei tarvitse palautukseen erillistä osoitekorttia tai muita tietoja.

REKLAMAATIOT

  1. Ilmoita tällä sivulla olevalla lomakkeella tilausnumerosi ja mikä tuotteista on viallinen. Kuvaile vikaa mahdollisimman hyvin.
  2. Odota yhteydenottoa meiltä. Viasta ja kuvauksestasi riippuen saatamme pyytää sinulta lisätietoa. Joissain tapauksissa saatamme pyytää kuvan, josta vika ilmenee. Näin toimitaan asian käsittelyn nopeuttamiseksi.
  3. Saat meiltä lisäohjeita siitä miten kyseisen tapauksen kanssa toimitaan. Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.
  4. Jos sinulla ei ole lähetystunnusta tai sen tilaaminen ei jostain systä onnistu voit kirjoittaa pakkauksen päälle yrityksemme asiakaspalautustunnuksen 648819 ja viedä paketin postiin. Posti ei tarvitse palautukseen erillistä osoitekorttia tai muita tietoja.