8 hyvää syytä hankkia puinen rannekello


8 hyvää syytä hankkia puinen rannekello

1. Jokainen kello on uniikki kappale

Puu on luonnollinen materiaali ja sen syyt muodostavat kuvioita, joista yksikään ei ole samanlainen toisen kanssa. Siksi jokaisen kellon pintakuvio on hieman erilainen kaikkiin muihin kelloihin verrattuna. Toista täysin samanlaista kelloa ei siis voi tulla vastaan. Samaa ei voi sanoa muovista tai metallista valmistetuista kelloista!

2. Ei sisällä allergisoivia metalleja

Monissa kelloissa käytettävä nikkeli aiheuttaa joillekin ihmisille allergisia reaktioita. Useimmiten näissä tilanteissa ongelmia aiheuttaa nimenomaan kotelon ihoa vasten tuleva alapuoli. Valikoimamme kelloissa myös kotelon alapuoli on valmistettu puusta, joten ihoärsytystä ei pääse syntymään.

3. Erittäin kevyt rakenne = mukava käyttää

Puinen rannekello on metallista kelloa huomattavasti kevyempi. Itse asiassa jopa niin kevyt, ettei sitä edes huomaa. Käyttömukavuus on siitä johtuen huomattavasti parempi, sillä kevyt kello ei pääse painamaan ihoa epämukavasti mistään kohtaa.

4. Tehty uusiutuvista materiaaleista

Puu on uusiutuva materiaali, joten sen käyttäminen minkä tahansa tuotteiden valmistuksessa on hyvin ekologista ja kestävän kehityksen mukaista. Kaikki käytetyt puulajit on viljelty ilman haitallisia kemikaaleja.

5. Harvinainen asuste

Puinen rannekello on ainakin toistaiseksi vielä melko harvinainen asuste ja hauska tapa erottua joukosta edukseen.

6. Upea lahja puuhääpäiväksi

Viidettä hääpäivää nimitetään puuhääpäiväksi. Puinen rannekello on hieno lahjaidea, joka sopii teemaan upeasti.

7. Toimii minkä tahansa asun kanssa

Puinen rannekello sopii hyvin juhlaan ja arkeen. Kello toimii sekä juhlapuvun, että flanellipaidan kanssa ja myös kaikkien siltä väliltä. Puinen kello tuo ripauksen luontoa asuun kuin asuun.

8. Vanhenee arvokkaasti

Mitä enemmän puista kello käytetään sitä hienommaksi se muuttuu. Puun kuviot tulevat ajan myötä paremmin esiin ja kellosta tulee yhä yksilöllisempi. Pienet kolhut ja värin epätasaisuudet tekevät kellosta vuosi vuodelta yhä persoonallisemman toisin kuin muovi- ja metallikelloissa, joissa kuluminen tekee kellosta usein vain epäsiistimmän näköisen.